Uw betrouwbare partner voor zonnepaneel service en onderhoud.

Welkom bij Solar Service Team, dé specialist voor al uw zonnepaneel onderhoud en reparaties. Of u nu problemen heeft met uw zonnepanelen, omvormers, lekkages of groepenkast, wij staan klaar om u te helpen. Ook voor de tijdelijke verwijdering en hermontage van uw zonnepanelen kunt u bij ons terecht.

Zorgeloos genieten van duurzame energie!

Reparatie van zonnepanelen: Heeft u een kapot zonnepaneel? Onze experts hebben de kennis en ervaring om snel en efficiënt elk probleem op te lossen, zodat uw zonnepanelen weer optimaal presteren.

Omvormer reparatie: Een defecte omvormer kan de efficiëntie van uw hele zonnepaneelsysteem beïnvloeden. Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties, zodat u weer volop kunt genieten van uw zonne-energie.

Lekkage oplossingen: Lekkages kunnen ernstige schade veroorzaken aan uw dak en woning. Wij sporen lekkages snel op en zorgen voor een duurzame oplossing om verdere problemen te voorkomen.

Onze reviews spreken voor zichzelf

Groepenkast problemen: tijdelijke verwijdering en hermontage van zonnepanelen: Moet u uw zonnepanelen tijdelijk verwijderen voor bijvoorbeeld dakonderhoud? Geen probleem! Wij zorgen voor een zorgvuldige demontage en later voor een professionele hermontage.
 
Ondersteuning bij failliete installateurs: Is uw installateur failliet gegaan? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Solar Service Team neemt de service en het onderhoud van uw zonnepanelen over en kan vaak zelfs de garantie voor u regelen bij de fabrikant.

Waarom je voor Solar Service Team kiest

Snelle en betrouwbare installatie van zonnepanelen met Solar Service Team.

Ervaren monteurs

Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren technici die gespecialiseerd zijn in zonnepaneelonderhoud en -reparaties.

Snelle service

Wij begrijpen hoe belangrijk uw zonne-energiesysteem is. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare service om downtime te minimaliseren.

Transparante prijzen

Geen verrassingen achteraf. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor onze dienstverlening en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onderdelen.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een betrouwbaar servicebedrijf voor uw zonnepanelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Het Solar Service Team staat klaar om u te helpen met al uw onderhouds- en reparatiebehoeften. Bel ons of vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Aanmelden-Service

Informatie over het zonnesysteem

Foto's die we nodig hebben:

  • Zonnepanelen
  • Overzicht dak met zonnepanelen (daken)
  • Foto meterkast
  • Foto omvormer (geheel)
  • Foto serienummer omvormer